Un german a slăbit 50 de kg ca să îmbrace tricoul naționalei României de fotbal

11 Noi 2015
Un german a slăbit 50 de kg ca să îmbrace tricoul naționalei României de fotbal
La începutul anului 2015, Michael Klotzbier s-a săturat de cele 160 de kilograme ale sale și a decis să slăbească. În nouă luni a reușit să scape de 50 de kilograme și povestește cu mândrie pentru Spiegel Online în ce fel s-a schimbat viața sa. Unul dintre principalele sale motive de bucurie este că după șase ani poate să îmbrace în sfârșit tricoul naționalei României de fotbal.

“La începutul anului îmi erau mici și hainele 4XL. Înainte îmi cumpăram intenționat haine mai mici, ca să mă motiveze să slăbesc. Nu m-a ajutat cu nimic, dar acum mă bucur că am haine pe care să le îmbrac.

În sfârsit, am îmbrăcat tricoul naționalei României de fotbal. O prietenă mi l-a făcut cadou, fiindcă soțul ei, dar și stramoșii mei, provin din România. După șase ani de așteptare am reușit pentru prima dată să îl port. Are mărimea XL”, se mândrește Michael.

El susține că viața sa s-a modificat multi în bine. “Înainte primeam cadouri pentru o viață pasivă: DVD-uri, invitații la cinema și torturi. Acum primesc broșuri pentru alergat, încălțăminte pentru alergat, șosete pentru alergat, căciuli pentru alergat și aparatură modernă pentru bicicletă. Mai primesc și dulciuri, dar cu măsură și alternative sănătoase”, spune neamțul.

El este fericit că în sfârșit se poate urca la volan, poate să facă baie în cadă, fără să inunde toată baia, poate să meargă la cinema fără să fie obligat să cumpere bilete și pentru cele două locuri de lângă el.

“Prietenii îmi trimit acum poze cu felul în care arătăm înainte și asta mă mai sperie. Nu mă mai recunosc și mă întreb mereu de ce nu mi-au spus nimic. Acum am ajuns să nu mă mai recunoască ei pe mine. Acum pot să mă joc cu băiatul meu de trei ani, fără să îmi fie teamă”, mărturisește acesta.

Bărbatul de 35 de ani a dezvoltat o pasiune neobișnuită pentru alergat și vrea să concureze la maraton, însă medicii nu îi dau voie. “Vreau să ajung sub 100 de kilograme și să particip la maratonul Berlinului în 2016. Acesta este obiectivul meu”, a încheiat Michael Klotzbier.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră