Un câine în Downing Street 10?

29 Iul 2019 | scris de Bianca Maria Drug
Un câine în Downing Street 10?

Noul premier britanic Boris Johnson ar putea avea la reşedinţa sa oficială din Downing Street 10 un nou companion - un câine, relatează AP.

Şeful guvernului britanic a dat de înţeles că ar putea aduce un câine la Downing Street când s-a adresat pentru prima dată personalului de la noua sa reşedinţă oficială din Londra.

Boris Johnson a început prin a declara că doreşte să pună capăt conflictului dintre faimosul motan Larry, locatar din 2011 la Downing Street 10, şi rivalul său de vizavi, de la sediul Ministerului de Externe, Palmerston, cu care nu se înţelege.

Apoi, el a sugerat ideea de a aduce un câine - încercând să obţină aprobarea din partea membrilor personalului.

Aceştia din urmă au afirmat că orice nou rezident cu patru picioare din Downing Street 10 ar trebui să se înţeleagă cu Larry, care a fost adus iniţial de fostul şef al guvernului de la Londra, David Cameron, pentru a se ocupa de şoarecii de la reşedinţa oficială a premierului britanic.

"Ar trebui să fie un câine şi o pisică care să se înţeleagă", a declarat o sursă.

Se crede că, dacă Boris Johnson îşi va pune în aplicare ideea, cel mai probabil va alege un câine de la un adăpost pentru animale, posibil la fel ca Larry, care a fost luat de la Battersea Dogs and Cats Home.

Alte stiri din Externe

Ultima oră