Donald Trump, pentru The Sun: Meghan Markle, o "obraznică"

01 Iun 2019 | scris de M.C.
Donald Trump, pentru The Sun: Meghan Markle, o "obraznică"

Preşedintele Donald Trump, care urmează să viziteze Regatul Unit, Irlanda şi Franţa săptămâna viitoare, a vorbit, într-un interviu pentru cotidianul britanic The Sun, despre plecare premierului Theresa May din fruntea Guvernului britanic în contextul Brexit, dar şi despre criticile pe care Meghan Markle, fosta actriţă americană şi ducesă de Sussex, i le-a adus liderului de la Casa Albă, relatează CNN.

Interviul acordat The Sun a avut loc în Biroul Oval de la Casa Albă, unde Trump a criticat eforturile lui May cu privire la Brexit, afirmând că "Marea Britanie a permis Uniunii Europene să aibă toate cărţile în mână". 

În timpul interviului, lui Trump i-au fost prezentate comentarii ale ducesei de Sussex, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, de dinainte de alegerile americane din 2016. 

Atunci, în emisiunea TV "The Nightly Show with Larry Wilmore", Markle a spus că Trump este misogin şi că politica lui dezbină, afirmând că ea se va muta în Canada dacă acesta câştigă alegerile. 

Trump a replicat: "Nu ştiam că a fost obraznică. Sper că acum este OK", el îngropând totuşi securea războiului: "Sunt sigur că se va descurca excelent (ca membră a familiei regale - n.r). Va fi foarte bună". 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră