Un actor celebru a lăsat Hollywood-ul pentru a lupta împotriva jihadiștilor ISIS: "Vreau să-i anihilez, să-i omor pe loc. Nu am venit să mă joc!"

03 Iun 2015
Un actor celebru a lăsat Hollywood-ul pentru a lupta împotriva jihadiștilor ISIS:
Un actor britanic a părăsit platourile de filmare de la Hollywood pentru a se alătura milițiilor kurde în lupta împotriva grupării teroriste ISIS. 
 
Într-un interviu acordat unei televiziuni din Dubai, Michael Enright, care a jucat alături de Johnny Depp în „Pirații din Caraibe: Cufărul omului mort”, a declarat că este gata să moară dacă va cazul.
 
"Merită să fie rași de pe fața pământului. Nu am venit aici să mă plimb, am venit să lupt, iar dacă va fi să mor, fie, voi muri. Nu am venit să mă joc. S-a ajuns la un punct în care pur și simplu vreau să-i anihilez și să-i omor pe loc. Statul Islamic este o grozăvie. Este un apel la omenire, un apel la toată lumea, să facem tot ce putem, în orice fel putem", a spus actorul britanic.
 
Potrivit news.nationalpost.com, Enright nu are pregătire militară și foarte puțină experiență în mânuirea armelor de foc. Actorul a declarat că n-a spus nimănui că urmează să plece în Siria: nici prietenilor și nici familiei. Totuși, Enright le-a scris acestora scrisori în care le-a spus că-i iubește, dar că este posibil să nu se mai revadă niciodată. (V.M.)


Alte stiri din Externe

Ultima oră