Ultimele zile din viața lui Prince. Cumnatul artistului face dezvăluiri cutremurătoare (VIDEO)

25 Apr 2016 | scris de Veronica Micu
Ultimele zile din viața lui Prince. Cumnatul artistului face dezvăluiri cutremurătoare (VIDEO)

Maurice Phillps, căsătorit cu Tyka Nelson, sora lui Prince Rogers Nelson, a declarat că, deşi era dependent de analgezice opioide care induc somnolenţa, cântărețul ar fi lucrat continuu timp de șase zile înainte de a fi găsit în stare de inconștiență.

"Am fost cu el weekendul trecut. A lucrat în continuu 154 de ore. A fost un cumnat bun", a afirmat Maurice Phillps.

The Mirror scrie însă că insomnia de care ar fi suferit Prince, conform declaraţiilor cumnatului său, intră în contradicţie cu raportele care susţin că acesta lua analgezice Percoce.

Cu șase zile înainte de tragicul sfârșit, Prince ar fi fost tratat pentru o supradoză din acest medicament. Cu toate acestea, se pare că ar exista cazuri extreme în care, în combinaţie cu alte medicamente, analgezicul ar produce insomnie.

Anchetatorii care se ocupă de cazul morții lui Prince au declarat că nu s-au găsit semne evidente de traumă pe corpul artistului şi că nu există niciun motiv pentru a se crede că a fost o sinucidere. În schimb, au fost găsite foarte multe prescripții pentru medicamente, polițiștii urmând să afle dacă acestea au fost recomandate de către un medic.

"Primul lucru pe care detectivii l-au luat în considerare a fost istoricul său medical", a declarat o sursă din poliţie, potrivit mirror.co.uk.

Poliţia refuză să ofere mai multe amănunte, însă apropiații cântărețului se tem că Prince ar fi fost sub îngrijirea unui medic de tipul lui Conrad Murray, învinuit pentru moartea lui Michael Jackson. El a fost găsit vinovat de omor involuntar în 2009 pentru administrarea unei doze letale de anestezic.

________________________________________

Citiți și:

Aretha Franklin, ipoteză uimitoare privind decesul lui Prince

Alte stiri din Externe

Ultima oră