UCIGAȘA educatoarei românce din Emiratele Arabe Unite a fost EXECUTATĂ! (VIDEO)

13 Iul 2015
UCIGAȘA educatoarei românce din Emiratele Arabe Unite a fost EXECUTATĂ! (VIDEO)
Ala'a Badr Abdullah al-Hashemi, condamnată la moarte de un tribunal din Emiratele Arabe Unite pentru uciderea unei educatoare americane de origine română, a fost executată, anunță agenția de stat WAM, citată de Reuters. Ucigașa, în vârstă de 31 de ani, fusese condamnată la moarte în urmă cu un an.
 
Educatoarea Ibolya Ryan, în vârstă de 47 de ani, a fost înjunghiată într-un mall din Abu Dhabi pe 1 Decembrie. Ryan a fost formată în Statele Unite, fiind repartizată în EAU în septembrie 2013. 
 
Potrivit poliţiei locale, criminala, care a atras-o pe Ryan într-o conversaţie pretinzând că este o femeie bătrână şi vulnerabilă, a atacat-o pe profesoară din cauza naţionalităţii acesteia. Yemenita a ucis-o pe Ryan în cabina toaletei, înjunghiind-o de mai multe ori cu un cuţit.
 
După ce atacatoarea a fugit, profesoara rănită a ieşit în holul principal al mall-ului, dar s-a prăbuşit într-o baltă de sânge.  

La câteva ore după ce a ucis-o pe Ibolya Ryan, femeia a plasat o bombă improvizată în fața ușii apartamentului unui medic americano-egiptean care trăia în EAU, dar dispozitivul exploziv a fost dezamorsat în siguranță.
 
Potrivit anchetatorilor, Ala'a Badr Abdullah al-Hashemi se radicalizase pe internet, căutând străini pentru a-i ucide la întâmplare. 
 
Ibolya Ryan era mama unor gemeni în vârstă de 11 ani.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră