Tsunami mortal în Indonezia. Imagini video dramatice, cu un zid de apă care mătură scena, la un concert în aer liber

23 Dec 2018 | scris de M.C.
Tsunami mortal în Indonezia. Imagini video dramatice, cu un zid de apă care mătură scena, la un concert în aer liber Galerie foto (2)

Cel puţin 429 de persoane au murit şi peste 1.500 de oameni au fost răniţi, iar alte 154 au fost date dispărute în urma unui tsunami provocat de erupţia vulcanului Anak Krakatau, în Indonezia, conform unui bilanţ anunţat de Agenţia de Gestionare a Catastrofelor.

Sute de clădiri au fost distruse de val, care a străbătut ţărmurile sudice din Sumatra şi capătul vestic al insulei Java, sâmbătă seara, în jurul orei 21.30.

Imagini video dramatice, postate pe rețelele de socializare, arată cum un adevărat zid de apă se prăbușește asupra muzicienilor, la un concert în aer liber, oferit de trupa pop ”Seventeen”.  Membrii trupei sunt proiectați în afara scenei de valul care ajunge printre spectatori, scrie 7sur7.be.

Tragedia a lovit și trupa. Într-o postare pe Instagram, interpretul acesteia, Riefian Fajarsyan, anunță, abia stăpânindu-și emoția, moartea basistului și a organizatorului de turnee al trupei.

Valul a fost produs de erupţia vulcanului Anak Krakatau, survenită imediat după ora 21.00. Erupţia a creat o coloană de cenuşă vulcanică cu înălţime de până la 500 de metri.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră