Donald Trump le va da în judecată pe femeile care l-au acuzat de hărțuire sexuală

22 Oct 2016 | scris de Magda Marincovici
Donald Trump le va da în judecată pe femeile care l-au acuzat de hărțuire sexuală

”Toate aceste femei au minţit atunci când au ieşit în presă pentru a-mi lovi campania. Este o invenţie. Aceste evenimente nu au avut niciodată loc. Niciodată. Toate mincinoasele vor fi date în judecată după finalizarea scrutinului”, a afirmat Donald Trump, citat de News.ro.

Republicanul Trump i-a acuzat pe jurnaliştii americani că nu au făcut niciun efort pentru a verifica credibilitatea acuzaţiilor de agresiune sexuală care i se aduc.

”Un simplu apel telefonic către o mare publicaţie le dă imediat acoperire media completă, fără niciun pic de verificare a informaţiilor”, a susţinut prezidenţiabilul.

 Este cunoscut că, în ultimele două săptămâni, până la zece femei au susținut în mod public că au fost pipăite, atinse, sărutate forţat sau agresate sexual de către Donald Trump.

Acuzaţiile au fost lansate, după publicarea unei înregistrări din urmă cu 11 ani, în care Trump se lauda că poate să atingă neinvitat organele genitale ale femeilor şi să scape basma curată, tocmai pentru că este o celebritate.

În ultima dezbatere electorală, republicanul a acuzat-o pe rivala sa democrată că ar fi orchestrat aceste acuzaţii de agresiune sexuală. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră