Trump, despre atacurile din Bruxelles: Musulmanii îşi acoperă reciproc infracţiunile! (VIDEO)

23 Mar 2016 | scris de Veronica Micu
Trump, despre atacurile din Bruxelles: Musulmanii îşi acoperă reciproc infracţiunile! (VIDEO)

Într-un interviu acordat în emisiunea "Good Morning Britain", miliardarul a spus că musulmanii trebuie să facă mai mult pentru a ajuta la prevenirea atentatelor precum cele de ieri din Belgia, scrie The Guardian.

"Se comportă ca şi cum s-ar proteja reciproc. Trebuie să fie mai deschişi către societate, trebuie să-i raporteze pe infractori. Musulmanilor le-aş transmite următorul mesaj...când văd o infracţiune, s-o raporteze. Ei nu fac asta şi este o mare problemă", a declarat Trump.

Citeşte şi:

TESTAMENTUL lăsat de Ibrahim el-Bakraoui, înainte de a se detona pe aeroportul din Bruxelles

Care este următoarea ŢINTĂ a ISIS? Ce a descoperit la Bruxelles serviciul secret MI5

Planurile ISIS, descoperite de hackerii Anonymous. Care sunt țintele vizate de teroriști

Candidatul în fruntea cursei primarelor republicane pentru alegerile prezidenţiale americane din 2016 a lansat, la sfârşitul anului trecut, un apel la interzicerea accesului musulmanilor în Statele Unite.

Trump a afirmat că numeroşi musulmani întreţin "ura" faţă de americani.

"Va trebui să stabilim de unde vine această ură şi de ce. Până când vom fi capabili să stabilim şi să înţelegem această problemă şi ameninţarea serioasă pe care o reprezintă, ţara noastră nu poate fi victima atacurilor oribile din partea indivizilor care nu cred decât în jihad şi nu au niciun respect pentru viaţa omenească", a declarat atunci Donald Trump.

Alte stiri din Externe

Ultima oră