Atentat terorist Bruxelles. Așa arată cei trei teroriști, potrivit autorităților belgiene

22 Mar 2016 | scris de Cristi Ionescu
Atentat terorist Bruxelles. Așa arată cei trei teroriști, potrivit autorităților belgiene

teroristi aeroport bruxelles

Fotografia celor trei presupuși atentatori de la aeroportul din Bruxelles a fost furnizată presei de autoritățile belgiene. Bărbații din poză ar face parte din gruparea jihadistă ISIS, cea care a revendicat atacul.

În stânga imaginii se află cei doi teroriști sinucigași care au declanșat dispozitivele explozive pe care le aveau asupra lor. În dreapta imaginii se află un suspect despre care se presupune că ar fi implicat în atentat și care a reușit să fugă de la fața locului și pentru pentru idenficarea căruia poliția belgiană solicită ajutorul populației.

Două explozii produs în această dimineață la aeroportul din Bruxelles. O altă explozie s-a produs într-o stație de metrou din capitala belgiană, situată în apropierea instituțiilor europene. Conform oficialilor belgieni, deflagrațiile au produs 32 de morți și 230 de răniți.

Într-o conferință de presă, prim-ministrul belgian, Charles Michel, a făcut un apel la calm și solidaritate, confirmând natura teroristă a atentatelor producerea atentatelor, pe care le-a descris drept un "moment tragic".  "Trebuie să facem față acestei situații în solidaritate, uniți, împreună", a declarat premierul belgian calificând atentatele drept " o lașitate de o violență oarbă".

Alte stiri din Externe

Ultima oră