Un terorist ISIS se plânge că frații islamiși nu au maniere: fură mâncare și pantofi, sunt puturoși și au bucătării mizerabile

18 Sep 2015
Un terorist ISIS se plânge că frații islamiși nu au maniere: fură mâncare și pantofi, sunt puturoși și au bucătării mizerabile
Omar Hussain, un cetățean britanic care a ales să lupte alături de organizația teroristă ISIS, a ales să se plângă în public de lipsa de maniere a fraților întru Jihad, avertizându-i pe cei care se gândesc să meargă pe aceeași cale să nu se aștepte la prea multe manifestări civilizate din partea acestora: camarazii nu au maniere la masă, nu știu să stea la coadă, îți fură mâncarea din frigider, îți folosesc încărcătorul de telefon fără să-ți ceară permisiunea și nu-ți respectă deloc intimitatea.

"Diferenţa dintre un arab şi un non-arab în privinţa manierelor e ca diferenţa dintre cer şi pământ. Poţi să stai la o coadă o jumătate de oră şi apoi vine un arab, se împinge și-ți intră în față", se plânge Ussain pe blogul său.

Pe Hussain îl mai disperă și faptul că frații săi sunt în stare să-ți împrumute pantofii, chiar și atunci când nu li se potrivesc!
"În Occident te aştepţi să pleci dintr-o cameră cu aceiaşi pantofi pe care îi purtai atunci când ai intrat. Aici, în Sham, fraţii noştri sirieni au o filozofie ciudată şi sunt de părere că oricine poate să folosească încălţările oricui, indiferent de mărime. Cineva care poartă 40 poate să îţi ia pantofii şi să plece deşi tu porţi 44 şi e posibil ca el nici să nu observe asta. Ciudat? Sigur că da", scrie jihadistul.

Hussain mai spune că în Statul Islamic nu există spațiu privat sau intimitate, faptul că, la doar câteva zile de la sosirea sa în Siria, unul dintre camarazi i-a umblat prin bagaj, fără să-i ceară permisiunea, lăsându-l perplex.

O altă problemă a britanicului ce luptă de partea islamiștilor intervine atunci când vine vorba de încărcarea telefonului.
"Ei nu văd nimic în neregulă în a-ţi deconecta telefonul de la încărcător pentru a-l încărca pe al lor. Chiar dacă e încărcătorul tău şi chiar dacă nu au o nevoie urgentă de a-şi încărca telefonul la acel moment", scrie Hussain.

Cu morga englezească infiltrată până și în ultima celulă a ființei sale, Hussain spune că jihadiștii nu sunt în stare să poarte o conversație în limite civilizate, că sunt extrem de puturoși și că bucătăriile lor sunt mizerabile.

Din punctul său de vedere, soluția pentru a elimina toate aceste neajunsuri este una singură și disperată: Allah!
"Să ne rugăm la Alah să îi înlocuiască pe arabi cu alţii care ştiu ce fac".

Alte stiri din Externe

Ultima oră