Primul aeroport din lume dotat cu terminal numai pentru animale

24 Iul 2015
Primul aeroport din lume dotat cu terminal numai pentru animale
Peste 70.000 de animale tranzitează, anual, aeroportul internațional John F. Kennedy din New York: Si nu este vorba numai despre caini, pisici sau animale mici, ci si despre cai, vaci, porci și capre. Conducerea aeroportului a decis să construiască primul terminal din lume destinat exclusiv animalelor, scrie Huffington Post.

Acesta va fi inaugurat anul viitor, va avea 16.500 de metri pătrați, iar investiția în construirea sa va fi de 48 de milioane de dolari.
Viitorul terminal va fi dotat cu sistem de aer condiționat pentru a regla temperatura atât pe timp de vară, cât și de iarnă,iar  instalația va oferi și posibilitatea spălării animalelor aflate în tranzit.

Aproximativ 180 de vite vor putea fi găzduite simultan, în staule cu fân. Și caii, care trebuie să stea trei zile în carantină, vor fi cazați foarte confortabil, unele din aceste exemplare fiind extrem de valoroase și fiind deplasate de pe un continent pe altul pentru a participa la diferite competiții. Vor exista și cuști pentru animalele periculoase și pentru păsări.

O zonă specială va fi alocată unor servicii de lux pentru animalele de companie: loc de joacă pentru câini, arbori pe care să se poată cățăra pisicile, piscine și chiar salon de pedichiură. Numeroase camere video vor oferi stăpânilor posibilitatea de urmări 24 de ore din 24 ce fac mascotele lor cazate în Arcă.

Alte stiri din Externe

Ultima oră