SUSPENDARE RECORD! Urmăreşte unul dintre cele mai BRUTALE momente văzute vreodată în timpul unui meci (VIDEO)

23 Apr 2016 | scris de Veronica Micu
SUSPENDARE RECORD! Urmăreşte unul dintre cele mai BRUTALE momente văzute vreodată în timpul unui meci (VIDEO)

Scena de mai sus a avut loc în timpul unui meci de rugby din Argentina, agresorul fiind pilierul Cipriano Martinez, legitimat la clubul Puccara. Victima: un rugbyst de la clubul San Albano.

Martinez a fost găsit vinovat de lovirea violentă a adversarului care încerca să se ridice de la sol, după o grămadă spontană.

În imagini se vede cum jucătorul de la Puccara îşi loveşte oponentul în cap ca şi cum ar şuta într-o minge de fotbal. Martinez a primit imediat cartonaşul roşu, iar cazul său a fost deferit comisiei de disciplină.

Potrivit Federaţiei Române de Rugby, până la aflarea unui verdict din partea Federaţiei Argentiniene de Rugby, clubul la care evolua Martinez a luat o măsură drastică, făcând publică suspendarea record de 99 de ani, dictată în acest caz.

"Prezentăm scuzele noastre jucătorului accidentat, clubului San Albano, dar şi lumii rugbyului în general", se arată într-un comunicat emis de oficialii clubului Pucara.

Conform regulamentelor argentiniene in vigoare, un rugbyst, pentru un astfel de comportament, riscă de la patru ani până la excluderea pe viaţă din sport.

Alte stiri din Externe

Ultima oră