Surpriza vieții pentru un VIOLATOR. Vezi cum a reacționat victima

27 Mai 2015
Surpriza vieții pentru un VIOLATOR. Vezi cum a reacționat victima
Un violator din Gloucester, Marea Britanie, a avut parte de surpriza vieții sale atunci când femeia pe care a atacat-o și-a încolăcit picioarele în jurul gâtului său și a strâns cu putere până când acesta a leșinat.

Tânăra de 25 de ani se întorcea acasă, la două dimineața, de la o petrecere, când a fost atacată de Mark Willis (39 de ani), relateaza Daily Mail.

Barbatul a lovit-o cu pumnii si a impins-o intr-o curte. S-a urcat peste ea si i-a spus "Taci si fa ce iti spun eu si nu vei suferi". Victima sa practica, de doi ani, kickboxing si a ripostat. A incercat sa ii imobilizeze un brat, dar barbatul s-a eliberat si a lovit-o din nou, cu putere.

"Am fost socata, pentru un moment. Simteam cum imi trage de haine. Aveam picioarele libere si mi-am ridicat piciorul drept deasupra umarului, in jurul gatului si apoi mi-am incrucisat piciorul stang peste cel drept si am stras cat am putut de tare", a povestit tanara.

Agresorul a leșinat din cauza lipsei de oxigen, iar tânăra a alergat spre o casă din apropiere, de unde a sunat la poliție. Între timp, bărbatul plecase. A fost identificat ulterior. A negat că ar fi încercat să o violeze pe femeie, dar pe lenjeria ei au fost găsite urme de adn.

Judecătorul William Hart de la tribunalul din Glouchester l-a condamnat pe bărbat pentru tentativă de viol și a declarat că-i va cere șefului poliției să o recompenseze pe tânără cu 500 de lire sterline, pentru curajul de care a dat dovadă.

Alte stiri din Externe

Ultima oră