IMAGINI TERIFIANTE. Triplu campion mondial la surf, ATACAT de rechin, LIVE, în timpul unei competiții televizate (VIDEO)

20 Iul 2015
IMAGINI TERIFIANTE. Triplu campion mondial la surf, ATACAT de rechin, LIVE, în timpul unei competiții televizate (VIDEO)
Mick Fanning, triplu campion mondial la surf, a fost atacat de un rechin chiar în timpul unei transmisiuni live, în competiţia World Surf League din Africa de Sud, relatează Sky News.
 
Fanning concura în Jeffrey’s Bay, când un rechin l-a atacat din spate. Surferul a reuşit să scape după ce a lovit rechinul de câteva ori. Sportivul a scăpat nevătămat, însă concursul din restul zilei a fost anulat.
 
Imaginile au fost surprinse în direct de televiziunea care transmitea întrecerea.
 
"Am simțit că ceva se află în spatele meu și, dintr-o dată, am fost tras sub apă. Am încercat să mă îndepărtez, apoi am văzut dorsala și am așteptat să simt dinții. L-am lovit de câteva ori, dar eram în continuare tras sub apă. Apoi s-a rupt sfoara de la picior și am început să înot. Înotam și țipam. Nu pot să cred că am scăpat. Încă tremur și sunt șocat", povestește Fanning.
 
Organizatorii au anunțat că finala va fi reluată atunci când vor fi 100% siguri că sportiviivor fi în siguranţă în timpul competiției. 
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră