(VIDEO) STATUL ISLAMIC la GAY PARADE! "Le văd STEAGUL!" Anunțul teribil făcut de CNN ÎN PRIMETIME a lăsat PLANETA cu lacrimi în ochi. De la atâta râs

28 Iun 2015
(VIDEO) STATUL ISLAMIC la GAY PARADE!
CNN a aruncat bomba sâmbătă, titrând cu litere de-o șchioapă: "Statul Islamic este la Gay Parade" și "Steagul ISIS a fost văzut la Gay Pride Parade". Evident, toată lumea a luat-o razna, Dumnezeule, teroriștii au venit la Gay Parade și nu știe nimeni, trebuie să-i salvăm pe oamenii ăia sau ceva. Însă, o privire mai atentă la steagul cu pricina și te luai la palme singur. Mai ales dacă ești femeie.

"Steagul ISIS a fost reperat de către editorul internațional al CNN!", anunța șocată prezentatoarea TV a CNN.

Steagul a fost aparent reperat de reporterul internațional al CNN Lucy Pawle, care intervenit telefonic în emisiune să povestească grozăvia uimitoare la care fusese martoră.

"Acest om îmbrăcat în alb-negru flutura ceea ce pare a fi o încercare clară de a imita steagul ISIS", a spus Pawle. "Steagul este alb și negru, cu litere distinctive."

Deși Pawle părea să înțeleagă lipsa autenticității steagului, ea nu a reușit să identifice simbolurile de pe steag și chiar a raportat atât la poliție incidentul cât și organizatorului evenimentului, care habar n-avea despre ce vorbește Pawle :)).

CNN a șters înregistrarea de pe site-ul lor, iar Lucy Pawle a negat că ar fi transmis așa ceva, deși o privea și o asculta o planetă întreagă.

Acum, în opinia dumneavoastră, ce simboluri credeți că se află pe "steagul ISIS"? =))

Alte stiri din Externe

Ultima oră