STARE DE ALERTĂ la Washington! Un bărbat ar fi deschis focul în clădirea Forțelor Navale - LIVE VIDEO

02 Iul 2015
STARE DE ALERTĂ la Washington! Un bărbat ar fi deschis focul în clădirea Forțelor Navale - LIVE VIDEO
Focuri de armă la Washington. Poliția ar fi răspuns cu focuri de armă după ce un bărbat ar fi deschis focul în clădirea Forțelor Navale americane, relatează USA Today.

Un angajat al bazei militare a declarat că a fost dată alarmă, fiind interzis accesul în și din clădire. 
 
Până în prezent nu au fost raportate victime, iar traficul în zonă a fost închis. Marina americană nu a confirmat incidentul.

Surse din poliție au declarat pentru WUSA că forțele de securitate ale bazei militare ar fi raportat doi atacatori, însă informația nu a fost conformată de autorități.

Baza militară are 3.000 de angajați ți se află la periferia sud-estică a orașului Washington. Aici se produc, construiesc și mențin navele și submarinele, dar și sistemele de luptă ale Marinei.

În 2013, baza militară a fost scena unui atac sângeros în care și-au pierdut viața 12 oameni. Un fost ofițer în rândul armatei, în vârstă de 34 de ani, onorat cu două medalii de merit, a deschis focul la întâmplare în direcția angajaților împușcând mortal 12 oameni și rănind alți 10. 
 
Individul ar fi participat la operațiunile de salvare după atacul de la 11 septembrie și ar fi rămas marcat de această experiență, motiv pentru care era violent.  
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră