Silvester Stallone, curtat de Donald Trump. Ce i-a răspuns Rambo

19 Dec 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Silvester Stallone, curtat de Donald Trump. Ce i-a răspuns Rambo

Starul din Rocky şi Rambo spune însă că nu este interesat, preferând să ajute veteranii de război. Săptămâna trecută, Daily Mail relata că Stallone a fost abordat pentru o posibilă funcţie de top în administraţia Trump, chiar şeful National Endowment for the Arts, o agenţie federală independentă care oferă sprijin şi fonduri pentru proiecte culturale. Consilierii lui Trump, citaţi de New York Times, spun că până acum nu i s-a făcut o ofertă oficială, ci au avut loc doar tatonări.

"Sunt foarte flatat de faptul că am fost propus să fac parte din National Endowment of the Arts," afirmă Stallone într-o declaraţie, citată de New York Times, Variety şi alte publicaţii. "Oricum, cred că aş putea fi mult mai de folos militarilor reîntorşi din teatrele de operaţiuni, pentru sprijinirea lor să-şi găsească un loc de muncă, o casă adecvată şi asistenţă financiară, lucruri pe care aceşti eroi le merită din plin", a declarat Stallone. Actorul în vârstă de 70 de ani nu a explicat concret ce va face pentru a-i ajuta pe veterani.

La începutul anului, Stallone declara într-un interviu că ia considerare ideea de a călca pe urmele lui Arnold Schwarzenegger şi de a intra în politică, dar a renunţat. Întrebat despre Trump, atunci în top pentru a fi nominalizat de republicani în cursa pentru Casa Albă, starul a declarat pentru Variety: "Îl iubesc pe Donald Trump. Este un mare personaj Dickensian. Înţelegeti ce vreau să spun? Sunt persoane precum Arnold, Babe Ruth, care sunt mai mari decât viaţa. Dar nu ştiu cum se traduce asta în a conduce lumea".

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră