Sofia Vergara, proces cu fostul logodnic pentru doi embrioni inghetati!

18 Apr 2015
Sofia Vergara, proces cu fostul logodnic pentru doi embrioni inghetati!
Progresul stiintific produce aduce in prim-planul lumii mondene un proces cu nuante de scenariu science-fiction, in care actrita Sofia Vergara si fostul sau logodnic, omul de afaceri Nick Loeb, se confrunta pentru custodia a doi embrioni criogenizati.

Ea doreste sa-i distruga, in timp ce el vrea sa-i pastreze si sa-i foloseasca pentru a capata mostenitorii doriti. Asemenea procese au mai avut loc, dar nu cu protagonisti atat de cunoscuti.

Incurcatura juridica in care se gaseste in acest moment populara actrita columbiana, vedeta serialului "Modern Family", a inceput in 2013, cand Vergara avea o relatie cu Nick Loeb.

Sesizand ca ceasul biologic ticaia doar in partenerul sau, din dorinta de a avea siguranta unor viitori copii, Vergara a consimtit sa se puna la dispozitia unei proceduri fertilizarii in vitro, iar embrionii obtinuti sa fie pusi la pastrare, pentru zile mai favorabile maternitatii, prin criogenie.
'Eu eu am un fiu, Manolo, asa ca pentru mine nu este o urgenta sa am inca un copil. Pentru Nick, da, pentru ca nu are niciun copil. Am vrut sa profit de stiinta, de ce nu? Sunt la frigider. Sper sa mai fie buni cand ii voi folosi'', declara presei in acele momente Sofia Vergara.

Dupa rutina de la Hollywood, relatia n-a avut perspective atat de indelungate incat sa si ajunga la utilizarea embrionilor, cei doi despartindu-se.
Vergara este acum logodita cu actorul Joe Manganiello si cum evident nu-si mai doreste urmasi cu fostul, a solicitat distrugerea embrionilor, numai ca Loeb a apelat la justitie pentru a o impiedica.

In lipsa unor legi clare, judecatorii care au mai avut asemenea cazuri inclina sa dea castig de cauza partii care doreste distrugerea embrionilor, considerand ca nimeni nu poate fi obligat sa devina parinte, daca nu doreste. In ceea ce priveste embrionii, odata criogenati, acestia raman viabili pe termen nedefinit.

Alte stiri din Externe

Ultima oră