Simona Halep, amenințată cu moartea de un psihopat danez

23 Apr 2015
Simona Halep, amenințată cu moartea de un psihopat danez
Jesper Andreassen este un danez care ascunde în spatele normalității o minte extrem de complicată, în care s-a născut și dezvoltat o obsesie pentru Simona Halep.

Dialogul pe care Jesper Andreassen consideră că îl poartă cu Simona prin intermediul rețelelor de socializare, există doar în mintea sa.
Admirație, iubire, adulație, toate stările prin care a trecut bărbatul s-au concretizat în mesaje postate pe Twitter, frecvența lor fiind în medie de 15 pe zi.

Punctul de inflexiune al acestei obsesii a fost momentul în care au apărut în media românească informații despre o posibilă relație sentimentală a Simonei, și chiar despre o viitoare nuntă ce ar putea loc chiar în această vară.
Din acel moment, iubirea s-a sublimat în ură, mesajele bărbatului devenind insultătoare, agresive, amenințătoare.

Potrivit prosport.ro, miercuri 22 aprilie, în numai jumătate de zi, bărbatul postase 43 de mesaje, toate pline de amenințări la adresa Simonei.

"Simona Halep, eu sunt persoana cea mai nepotrivită pe care să o insulţi. Învaţă. O să trimit vibraţii negative la Stuttgart", mesaj însoțit de simbolul a două avioane, plus două cuvinte: "Bye bye".

"Când te p… pe un fan, starea ta mentală. Te retragi. Mimezi accidentarea", "Simona Halep, TE temi de agenţia doping. Cunosc oameni acolo. Cariera ta se va termina. 4 ani minimum, maximum 6 ani. Insultă-mă".

"Halep, acesta va fi un tiebreak fără sfârşit. Eşti capabilă să lupţi până la sfârşit? Eu sunt". Sau "Simona, te-ai pus cu puşcaşul marin nepotrivit. Eu. Lipsită de loialitate. Insultătoare. Nu vei scăpa niciodată de mine. TE voi distruge 100%".

"Simona Halep - TU eşti o c**** fără inimă. Te distrug. Încearcă Iadul meu, vei muri".

După ce scandalul s-a propagat, speriat de consecințele pe care le-ar putea provoca anunțurile sale, Jesper Andreassen







Alte stiri din Externe

Ultima oră