Scandal la McDonald's: Compania, acuzată că a dat afară o femeie oarbă

10 Aug 2015
Scandal la McDonald's: Compania, acuzată că a dat afară o femeie oarbă
Un restaurant McDonald's din Norvegia ar putea fi dat în judecată după ce unul dintre angajați a dat afară a femeie oarbă care venise însoțită de câinele său utlitar.

Tina Marie Asikainen, din Fredrikstad, a declanșat un val de proteste online după ce a postat pe Facebook un mesaj in care a povestit ca a fost nevoita sa iasa din restaurant in lacrimi, impreuna cu fiica sa de 5 ani, dupa ce cinci angajati i-au cerut pe un ton ridicat sa plece, scrie The Independent.

Femeia a declarat pentru presa locala ca a mers vineri la McDonald's cu un labrador negru, care purta un ham fluorescent special pe care scria "caine insotitor".

"Il aveam pe Rex cu noi si am comandat mancare. Insa dupa doua minute, inainte sa fi consumat mancarea, unul dintre angajati a venit si ne-a cerut sa plecam pentru ca avem un caine", a povestit femeia.

Ulterior, aceasta a sunat la politie, dar oamenii legii au venit și nu au acționat împotriva localului, au declarat că este ”o situație nefericită”.  Tina Marie Asikainen se gândește să dea în judecată lanțul de fast-food, pentru discriminare.

Alte stiri din Externe

Ultima oră