Rusia bombardează ISIS cu muniţie "personalizată". Ce mesaje au scris ruşii pe bombele lansate în Siria (VIDEO)

21 Noi 2015 | scris de Veronica Micu
Rusia bombardează ISIS cu muniţie

De asemenea, într-un video postat pe YouTube de ministerul rus al Apărării, apare filmat un militar rus care scrie pe bombe "PENTRU AI NOŞTRI".

"Piloții și tehnicienii ruși de la baza Hmeymim au transmis astfel mesajul lor teroriştilor", este anunţul care însoţeşte materialul video.

Rusia a intensificat bombardamentele împotriva militanţilor sirieni, inclusiv asupra grupării ISIS, care a revendicat în decurs de mai puțin de o lună de zile două acte teroriste soldate cu sute de morți. Este vorba despre cel împotriva avionului rus prăbușit în peninsula Sinai din Egipt și seria de atacuri și explozii comise aproape simultan la Paris, în urma cărora 130 de oameni au murit și peste 350 au fost răniți.

Avionul Airbus A321, implicat în tragedia din Sinai de la 31 octombrie, efectua o cursă charter turistică între stațiunea egipteană Sharm el-Sheikh și orașul rus Sankt Petersburg, având la bord 224 de persoane. Nu au existat supraviețuitori.

Serviciului Federal rus de Securitate (FSB) a anunțat la începutul acestei săptămâni că prăbușirea avionului rus a fost provocată de explozia unei bombe la bordul aparatului. (Veronica Micu)

Alte stiri din Externe

Ultima oră