Români, implicați într-un grav accident pe o autostradă din apropiere de Linz

24 Iul 2015
Români, implicați într-un grav accident pe o autostradă din apropiere de Linz
Un grav accident, soldat cu rănirea a cinci persoane, printre care doi copii de 5 și, respectiv, 9 ani, s-a petrecut joi seara pe autostrada A1 din Austria, în apropiere de Linz. Accidentul a provocat un ambuteiaj pe o distanță de 5 kilometri. Accidentul s-a produs în jurul orelor 22:00, pe sensul spre Viena, scrie regionews.at.

O mașină condusă de un britanic în vârstă de 31 de ani a avut o defecțiune, și rula cu doar 60 km/oră. Prietenul său, un român de 36 de ani, care conducea o altă mașină, aflată în urma britanicului, rula, de asemenea, cu 60 km/oră, pentru o eventuală asistență. În mașina românului se aflau trei adulți și doi copii de cinci și nouă ani.

Un șofer de 26 de ani, din St. Poelten, nu a luat în seamă viteza cu care rulau cele două mașini și a intrat în cea din urmă, provocând rănirea tuturor pasagerilor. Aceștia au fost transportați la spitalul UKH din Linz și la Spitalul General, pentru acordarea primului ajutor.

Pe autostradă s-a creat un ambuteiaj pe o distanță de 5 kilometri și mașinile au fost nevoite să folosească o singură bandă timp de o oră. (I.D)

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră