Româncă, acuzată că și-a ucis iubitul în Germania și l-a îngropat în curtea casei

22 Ian 2016 | scris de Istvan Deak
Româncă, acuzată că și-a ucis iubitul în Germania și l-a îngropat în curtea casei

La puțin timp au început să sape în curtea din fața casei. Ei au primit o informație că în curte s-ar afla îngropat cadavrul unui student ucis în 2010, despre care nimeni nu bănuia că ar fi decedat.

Anchetatorii au fost informați că o studentă la pedagogie din Munchen, originară din România, și-ar fi ucis iubitul și l-ar fi îngropat în curte.

“În urma săpăturilor, am găsit o pungă de plastic suspectă. Exista o bănuială rezonabilă că ar fi vorba de bucăți dintr-un cadavru. Vom avea certutudinea după efectuarea autopsiei”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, pentru televiziunea germană de știri n-tv.

Oficial, victima născută în 1980, nu a fost declarată niciodată dispărută. În 2010, când s-a rupt orice contact cu acesta, părinții s-au adresat poliției, dar cazul nu a fost luat în serios.

Părinții erau convinși că el s-a mutat cu noua sa prietenă româncă în România și a sistat orice legătură cu rudele din Germania. Părinții au angajat inclusiv un detectiv privat care să îl găsească în România, însă eforturile sale nu au dat nici un fel de rezultat.

În afara româncei de 31 de ani, anchetatorii îl au în vizor și pe actualul concubin al acesteia, un bărbat de 33 de ani, care ar fi complice la comiterea crimei și ar fi ajutat-o să ”scape” de cadavru.

“Cadavrul a fost ținut în casă o perioadă de timp. Cei doi ne-au indicat locul unde se află îngropat și au mărturisit că a existat o ceartă între cei trei”, a dezvăluit șeful comisiei de anchetă, Markus Kraus.

Femeia a fost reținută pentru omor, în timp ce iubitul ei a ajuns în arest preventiv pentru tăinuire.

Alte stiri din Externe

Ultima oră