Român, infirmier, acuzat că a sedat și violat paciente ale spitalului din Padova. Una dintre victime, româncă

22 Iul 2017
Român, infirmier, acuzat că a sedat și violat paciente ale spitalului din Padova. Una dintre victime, româncă

Un român în vârstă de 41 de ani, angajat ca infirmier la Secția de Neurologie a Spitalului Padova - Italia, este acuzat că a sedat mai multe paciente, dupa care le-a violat, informează Il Mattino di Padova.

Cristian Emil Corneanu a fost arestat la începutul acestui an, după ce, în decembrie 2016, a sedat o pacientă a spitalului în care lucra și a violat-o.

Una dintre paciente a depus plângere privind faptul că a fost violată, în stare de semi-inconștiență, iar șefii secției au decis instalarea unor camere ascunse, care l-au surprins pe român sedând o pacientă în vârstă de 58 de ani, apoi urcându-se în pat alături de aceasta.

Cristian Emil Corneanu, care este casatorit, se află în acest moment în arest preventiv in momentul de fata, iar  avocatul său a solicitat o expertiză psihiatrică.

Cercetările au relevat faptul că românul a procedat în acelasi mod și cu alte trei paciente - două italience de 20 , respectiv de 30 de ani, dar și o româncă, tot de 30 de ani.

Toate cele trei victime au depus plângere. Toate au fost paciente ale secției de Neurologie și au fost  în "îngrijirea" lui Corneanu. Acesta le-a administrat sedative și a început să le mangaie zonele intime.

Victimele nu au fost sedate complet și astfel agresorul nu a reușit să consume un raport sexual complet cu ele, așa cum s-a întamplat în decembrie.

Alte stiri din Externe

Ultima oră