Român condamnat în Marea Britanie pentru viol

16 Iul 2015
Român condamnat în Marea Britanie pentru viol
Un violator român a încercat să fenteze justiţia din Marea Britanie, cumpărându-şi bilet de avion pentru a se întoarce în România, scrie dailyrecord.co.uk. Luna trecută, Pardalian  Rostas a încecat să scape de poliţiştii care îl urmăreau pentru că a violat o femeie aflată sub infleunţa alcooluluil, luând avionul spre casă. Dar el a fost prins în baza unui mandat european şi adus în Marea Britanie pentru a fi judecat.

Ieri, Rostas, un hoţ recidivist,  a fost găsit vinovat de viol de către Înalta Curte din Glasgow., dar a rămas închis în aşteptarea sentinţei ce va fi pronunţată luna viitoare. 

În mai anul trecut, Rostas şi-a acostat victima pe o stradă din Glasgow şi a violat-o în timp ce prietenul său  Mugurel Bancs privea. Căsătorit şi cu un copil, Rostas a susţinut că a fost vorba despre sex consimţit, dar în instanţă s-a spus că femeia era prea beată după  ce băuse 10 votci duble pentru a-şi mai da consimţământul. Şi Bancs a fost acuzat de viol, dar s-a renunţat la acuzaţiile împotriva sa în timpul procesului.

Citiţi mai multe ştiri din Externe!


Alte stiri din Externe

Ultima oră