Durere îngrozitoare pentru un tată român: „Nebuna mi-a omorât băiatul!”

11 Iul 2015
Durere îngrozitoare pentru un tată român: „Nebuna mi-a omorât băiatul!”
Crimă înfiorătoare în cartierul Simmering din Viena. O tânără de 25 de ani, Tamara K., s-a ascuns într-un motel pentru a se sinucide. Nu a avut curajul necesar să îşi ia propria viaţă. A coborât în stradă și s-a confesat primului agent de poliție întâlnit.  

Acesta a rămas fără cuvinte când a auzit următoarele: “Mi-am ucis copilul. Cadavrul său zace în locuința mea”. Pompierii au fost chemați imediat pe strada Braunspergen din cartierul Simmering.

Au spart ușa și au găsit corpul neînsuflețit al băiatului de cinci ani într-o pătură. Conform osterreich.at, acesta prezenta și plăgi provocate de un corp ascuțit.

“Băiețelul a fost drogat cu medicamente de mama sa și sufocat cu o pătură. Fiindcă nu era convină că a decedat, aceasta i-a tăiat venele cu un cuțit”, scrie sursa citată.

Tatăl băiatului, un cetățean român stabilit la Viena, a fost răpus de durere la aflarea veștii. Chiar dacă era divorțat de doi ani de femeia bosniacă, el avea o relație apropiată cu fiul său.

Primele indicii arată că femeia suferă de afecțiuni psihice netratate. Vecinii o descriu ca fiind o femeie excesiv de timidă, care nu vorbea cu nimeni și își acoperea mereu ochii cu ochelari de soare, în schimb băiețelul era „mereu vesel și activ, o rază de soare“. (I.D)

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră