Austria: Un român i-a secționat coapsa prietenului său

08 Iul 2015
Austria: Un român i-a secționat coapsa prietenului său
În dimineața zilei de miercuri, un bărbat din România l-a atacat pe conaționalul său cu un cuțit. Incidentul s-a produs în jurul orei 04:45, într-un local din orașul austriac Graz.  
Conform portalului de știri regionews.at, între cei doi a izbucnit o ceartă pe fondul consumului excesiv de alcool. Motivele sunt încă necunoscute. Inițial, victima de 29 de ani l-a atacat cu o sticlă pe bărbatul de 36 de ani.
Acesta s-a ferit la timp și nu a fost rănit. Cei doi au părăsit împreună la localul, însă la ieșire cel din urmă a scos un cuțit și i-a secționat coapsa tânărului de 29 de ani.
Atacatorul și-a lăsat victima într-o baltă de sânge și a fugit. Țipetele tânărului au alertat personalul localului care a chemat de urgență salvarea și poliția. Bărbatul a fost internat în centrul medical UKH Graz și se află la această oră în afara oricărui pericol.
Agresorul a fost reținut în cursul dimineții și prezentat instanței cu propunerea de arestare preventiva. Puternic alcoolizat, acesta susține că nu își mai amintește ce s-a întâmplat. (I.D)

Alte stiri din Externe

Ultima oră