Nemuritorul. La 99 de ani, Rockefeller a făcut al şaselea transplant de inimă. Acasă

30 Apr 2015
Nemuritorul. La 99 de ani, Rockefeller  a făcut al şaselea transplant de inimă. Acasă
La 99 de ani, miliaradrul David Rockefeller a trecut cu succes peste al şaselea transplant de inimă. Operaţia, care a durat şase ore, a fost făcută de o echipă de doctori la locuinţa sa privată în Pocantico Hills, New York.

Primul transplant de inimă Rockefeller l-a avut în 1976, după un accident dramatic care a dus la un atac de cord. 24 de ore mai târyiu el era operat, iar o altă săptămână după deja făcea jogginh prin parc.

Miliardarul a permis presei să îi pună câteva întrebări la 36 de ore de la transplant.”De fiecare dată când primesc o inimă nouă, mă simt energizat şi viu”, a spus Rockefeller. Miliardarul a mai avut, de asemenea două transplanturi de rinichi, în 1988 şi 2004.

Întrebat despre secretele longevităţii, Rockefeller s-a destăinuit: „Lumea deseori mă întreabă acest lucru. Şi eu le spun la fel: Iubeşte viaţa! Trăieşte o viaţă cât mai simplă, joacă-te cu copii tăi, bucură-te de lucrurile pe care le ai, petrece-ţi timpul alături de prieteni loiali”
„Am făcut o mulţime de bani în viaţa mea, dar o mare parte din ei i-am dăruit. Nu se poate să ai un lucru fără să îl împarţi cu altul”, s-a destăinuit miliardarul filantrop.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră