Ritual satanic, de sacrificiu uman, la CERN. Cine compromite Centrul de cercetare nucleară? (VIDEO)

18 Aug 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Ritual satanic, de sacrificiu uman, la CERN. Cine compromite Centrul de cercetare nucleară? (VIDEO)


Punerea în scenă este perfectă. Cel puţin opt persoane îmbrăcate în veşminte negre, cu feţele acoperite, stau în picioare în curtea interioară a CERN. Şapte formează un cerc, în timp ce o a opta se află în mijloc. Unul dintre acoliţi îi descoperă faţa şi îi îndepărtează veşmântul negru,iar această a opta persoană, o femeie îmbrăcată în alb, se întinde pe jos, sub statuia zeiţei Shiva.
Cameramanul amator filmează scena din interiorul unei clădiri. Un bărbat se apropie de tânăra femeie, părând să o lovească puternic, înjunghiind-o, moment în care camera video se mişcă în aşa fel încât scena nu poate fi urmărită.
Înregistrarea video, urmărită de peste 90.000 de ori, dă asigurări că sacrificiile rituale se practică în incinta CERN.
Nu este pentru prima oară când institutul ştiinţific este arătat cu degetul de complotişti de toate felurile, unii fiind convinşi că acesta a fost conceput în scopuri demonice.
În iunie, un nor înnebunea reţelele de socializare, care vedeau în el o tentativă de deschidere a faliei spaţio-temporale, scrie ledauphine.com.
Obligat să răspundă cumva, dată fiind amploarea luată de făcătura de pe Internet, CERN dă asigurări, în pagina sa oficială, că niciun sacrificiu uman nu a fost comis în curtea sa interioară.
În secţiunea „CERN răspunde întrebărilor puse pe reţelele de socializare”, ultima întrebare este: „Am văzut o înregistrare video referitoare la un ritual ciudat la CERN, este reală?”.
Iar CERN răspunde:”Nu, această înregistrare video este o ficţiune. CERN primeşte mulţi vizitatori în timpul verii, oameni din întreaga lume care vin aici în cadrul activităţii lor. Unii dintre ei au un umor care merge prea departe, iar acum exact asta s-a întâmplat, cu această înregistrare video. CERN nu agreează acest gen de parodie”.
Cu toate astea, Centrul a lansat o anchetă internă, căci filmarea pare a fi realizată în campusul său, ceea ce ridică serioase semne de întrebare asupra securității celui mai mare laborator științific din lume.
Poliția cantonului Geneva a declarat pentru AFP că nicio plângere nu a fost depusă de CERN.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră