Regina Elisabeta în pericol: Ar putea fi asasinată precum JFK

06 Iul 2015
Regina Elisabeta în pericol: Ar putea fi asasinată precum JFK
Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii si alți politicieni importanți ar putea fi în pericol de a fi asasinați așa cum s-a întâmplat cu fostul președinte John F. Kennedy, pentru că Guvernul a vândut mai multe clădiri unde s-ar putea adăposti teroriști.

Potrivit Express, Guvernul de la Londra a vândut mai multe hoteluri care oferă puncte strategice pe rutele unde se desfășoară ceremoniile oficiale, precum și o serie de clădiri guvernamentale. Lord Wallace, parlamentar liberal democrat,  a declarat că din aceste clădiri ar putea fi comise asasinate, având în vedere că măsurile de securitate s-au relaxat, odata cu vânzarea lor.

Spre exemplu, Admiralty Arch, o cladire ce se afla la capatul bulevardului The Mall, unde se aflau birouri ale Guvernului, a fost vanduta si este utilizata acum drept hotel.

"Eu am fost foarte nemultumit si am scris niste scrisori foarte dure. Vanzarea proprietatilor a creat noi realitati pe care Guvernul nu le poate controla. Cand presedintele Bush a venit in Marea Britanie a fost izolat tot Whitehall-ul, dar cum sa faci asta cand ai hoteluri si apartamente acolo?  La evenimente precum deschiderea oficiala a Parlamentului sau vizite de stat, înalți oficiali se deplasează cu mașini deschise. In 1991 IRA a lansat mortiere impotriva Downing Street din apropiere, deci stim ca aceste locuri au mai fost atacate. Nu cred ca s-au gandit bine la chestiunea securitatii", a declarat Lord Wallace.

Alte stiri din Externe

Ultima oră