Refugiat sirian: "Dacă nu eram de acord, ne-ar fi "ARUNCAT" ÎN ROMÂNIA? Ce să facem acolo? NU E NIMIC DE FĂCUT ÎN ROMÂNIA! "

13 Sep 2015
Refugiat sirian:
Un refugiat siriat, dovedește o sinceritate dezarmantă în fața camerelor de televiziune, oferind și o altă perspectivă motivația unor mari mase de oameni  care își părăsesc ținuturile natale și se avântă spre Europa și care se ascund nu numai de război, ci și de sărăcie, căutând să ajungă acolo unde viața e mai bună și mai ușoară, prin prisma ajutoarelor sociale pe care ar urma să le încaseze.

Descriind condițiile improprii în care au fost cazați în taberele din Ungaria, un refugiat sirian a declarat pentru Digi 24: "Eram 70 de oameni şi ne-au dus într-o cameră de 20 de persoane. A trebuit să dormim în picioare pentru ca cei mici să poată dormi pe jos. Dacă nu eram de acord cu ce ne spuneau, ne-ar fi aruncat în România. (...) Ce să facem în România? Nu e nimic de făcut acolo!".

După o astfel de declarație, forțând un pic lucrurile, s-ar putea spune că toți acei refugiați, componenți ai cotei atribuită de Comisia Europeană, ce vor ajunge în România, vor considera că au tras un loz necâștigător, nu?.
Concluzia ar trebui pe de-o parte să ne bucure, că nu suntem ținta acestui val uman abătut asupra Europei, iar pe de alta ar trebui să ne facă să ne întrebăm de ce-am ajuns să fim refuzați și de ultimii oameni...

 
Refugiat sirian: Daca nu eram de acord, ne-ar fi "ARUNCAT" IN ROMANIA? Ce sa facem acolo? NU E NIMIC DE FACUT IN ROMANIA! :))

Posted by WTF News on Saturday, 12 September 2015


Alte stiri din Externe

Ultima oră