Putin: Rusia va schimba vechiul armament cu muniție de înaltă tehnologie

12 Oct 2015
Putin: Rusia va schimba vechiul armament cu muniție de înaltă tehnologie
Rusia a decis să-și întărească armamentul aflat în patrimonial național, prin achiziționarea de muniție mult mai sofisticată și de înaltă precizie, titrează agenția de presă UNIAN. Decizia lui Vladimir Putin vine pe fondul uzării vechii muniții și necesității de a se alinia la noile tendințe în materie de armament.

„Nu este vorba despre o goană după armament la nivel mondial. În principiu, toți aliații noștri sunt la curent, cel puțin la nivelul celor experți, că Rusia se află în posesia unor arme de înaltă tehnică. Dar una înseamnă să știi că Rusia are astfel de arme, și un alt lucru este să se certifice existența lor și calitatea înaltă. În al treilea rând, există deja oameni care sunt bine pregătiți și care pot folosi sistematic aceste arme”, a ținut să specifice președintele Federației Ruse, într-un interviu acrodat postului postul de televiziune Rossiya1.

Vladimir Putin îi atenționează pe aliații săi că noile arme vor fi folosite în cazul în care siguranța Rusiei va fi amenințată. „Rusia este pregătită să le folosească în cazul în care corespunde intereselor naționale ale statului și a poporului rus ", a declarat Putin, citat de aceași sursă.

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră