FRANŢA. Român, condamnat la 6 ani de închisoare pentru că a forţat o adolescentă să se prostitueze

31 Ian 2016 | scris de Marina Constantinoiu
FRANŢA. Român, condamnat la 6 ani de închisoare pentru că a forţat o adolescentă să se prostitueze


V.N, care a fost menţinut în detenţie şi va avea interdicţie de intrare cinci ani pe teritoriul francez la ieşirea din închisoare, era acuzat şi pentru că ar fi ameninţat-o pe reclamantă că o bagă într-un sac şi o aruncă într-un tomberon, argumentând că nimeni nu o cunoaşte în Franţa. Anterior, el îi confiscase acesteia actele, scrie cotedamour.fr.
Prezentat drept un psihopat de către Parchet, acuzatul a sedus-o pe tânără pe reţeaua de socializare Facebook, fără să îi spună că este căsătorit şi că are doi copii, şi a determinat-o să vină în Franţa, promiţându-i o viaţă mai bună.
Adolescenta a reuşit să fugă într-o zi din tabăra de la Saint-Herblain, unde trăia, şi s-a refugiat, speriată şi plângând, într-o firmă, unde a cerut personalului să cheme poliţia.
Faţa sa era tumefiată, potrivit fotografiilor destul de elocvente făcute de anchetatori, iar hainele sale erau sfâşiate.
Ea a reclamat că a fost bătută cu pumnii şi o bară metalică de către acuzat şi că acesta îi lua toţi cei 350 de euro pe care îi câştiga pe noapte.
Anchetatorii au descoperit că aceasta nu era prima abuzată, alte două femei fuseseră obligate la prostituţie, iar acuzatul le lua toţi banii.

Proxenetul, care nu era un personaj în atenţia justiţiei franceze, va trebui să plătească 8.000 de euro despăgubiri victimei, care a reuşit să plece în România între timp.

Alte stiri din Externe

Ultima oră