Protest ȘOCANT pe scenă. "Doamna ministru, vă dezgust?”. Un actor francez, GOL PUȘCĂ la cea mai importantă gală din Paris (VIDEO)

01 Mai 2015
Protest ȘOCANT pe scenă.
 Actorul de comedie francez Sébastien Thiéry a șocat audiența în momentul în care a apărut gol pușcă pe scena celei mai importante gale de premiere din Paris, scrie News TV Genre

S-a întâmplat luni noapte, gestul bărbatului fiind făcut în semn de protest la adresa guvernului francez, cerând socoteală pentru faptul că dramaturgii nu beneficiază de şomaj.

Thiéry a păşit pe scenă în costumul lui Adam, fără ca publicul să fie avertizat. Primit cu râsete și aplauze, actorul s-a adresat direct lui Fleur Pellerin, ministrul Culturii din Franţa, aflată în public și vizibil șocată de gestul actorului.

„De ce această discriminare? Este pentru că sunt fizic urâţi? Doamna ministru, vă dezgust? Poţi face teatru fără cineva care să creeze costume, chiar şi fără costum, nu? Însă nu fără un dramaturg. E discriminare. Toată lumea, aici, în Franţa, crede că dramaturgii câştigă o grămadă de bani, şi este adevărat pentru unii dintre noi, în teatrul privat. Însă, până la finele anului, când vei fi plătit şcoala privată şi bona copiilor, o vacanţă în Mauritius şi ai avut grijă de amantă, ba chiar de două, eşti complet gol”, a spus Sébastien Thiéry.

Ministrul francez al Culturii nu a dorit să comenteze gestul actorului. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră