EMOŢIE la Monaco. Prinţul Albert, în lacrimi

13 Iul 2015
EMOŢIE la Monaco. Prinţul Albert, în lacrimi
 A fost un weekend de mare sărbătoare la Monaco, dar prinţul Albert al II-lea, care sărbătorea împlinirea a 10 ani de domnie, a fost surprins lăcrimând.

Festivităţile au fost deschise de un emoţionant discurs pronunţat, în premieră în limba franceză, de prinţesa Charlene, soţia prinţului Albert, scrie Voici.

Prinţesa, de origine sud-africană, a provocat marea surpriză când şi-a rostit cuvintele în franceză, dar cu accentul inevitabil de limbă engleză, spre deliciul audienţei. Şi conţinutul discursulu a fost o surpriză plăcută.

Frumoasa blondă s-a adresat soţului ei, spunând:”Eşti prinţul inimii şi eşti prinţul inimii mele”. Moment în care Albert al II-lea nu şi-a putut reţine lacrimile.

Charlene s-a grăbit să-şi îmbrăţişeze soţul în văzul lumii, dând astfel asigurări indirecte că nu există nori negri deasupra cuplului princiar, aşa cum specula presa, care a tot scris de la căsătoria celor doi că nu ar exista fericire în această familie şi că prinţesa ar fi încercat să evadeze.

Cei doi au doi gemeni, Jacques şi Gabriella, care au fost prezenţi şi ei la festivităţi. Monegascii au ţinut să le ofere un cadou de lux: bijuterii ale casei Cartier, datând din anii 20. Pentru mica prinţesă Gabriella o broşă, iar pentru prinţul moştenitor Jacques, un ceas.  

Alte stiri din Externe

Ultima oră