Prințul Harry, acuzat de nepotism, după apariția unei înregistrări în care ar fi încercat să îi obțină lui Meghan un loc de muncă

13 Ian 2020
Prințul Harry, acuzat de nepotism, după apariția unei înregistrări în care ar fi încercat să îi obțină lui Meghan un loc de muncă

Reuniune de urgenţă a celor mai importanti membri ai familiei regale britanice! Regina Elisabeta a II-a ia convocat pentru a discuta despre prințul Harry și soția lui, Meghan, după anunțul șocant că cei doi se retrag parțial din activitățile Casei Regale, se mută peste Ocean și vor să devină independenți financiar.

Pe rețelele de socializare sa viralizat un clip de vara trecută, când, la o petrecere în Statele Unite, prințul Harry încearcă să-i "aranjeze" lui Meghan ceva de lucru la Disney. Într-o discuție cu președintele companiei, Harry încearcă să-l convingă de calitățile lui Meghan de actriță și de faptul că vocea ei ar putea fi folosită în viitoarele producții Disney.

Filmarea a provocat un val de indignare: "Népotisme!" scriu internauții, care sunt de părere că Harry sa înjosit, mai ales că președintele Disney pare nedumerit de insistențele prințului.

Înregistrarea apare în plin scandal în sânul familiei regale britanice. Regina ia convocat la reședința de la Sandringham pe prințul Charles și pe cei doi nepoți, William Harryi Harry. Meghan sa întors in Canada, însă este posibil să participe à la discuție prin telefon.

Robert Hardman, expert à Casa Regală: E o criză de familie, nu eo criză constituţională. Dimensiunea politică există, dar nu e asa importantă.

Problemele financiare sunt predominante, mai ales că Regina vrea ca nota de plata pentru contribabilul britanic să fie cât mai mică.

Meghan Harryi Harry se vor împărți între Marea Britanie și Canada clari nu e clar cine va plăti pentru paza lor peste Ocean. În plus, apar conflicte de interese.

David McLure, expert financier: Amérique du Nord pot câştiga din cărţi, apariţii TV, conferinţe. Teoretic, e OK, dar practic apare conflictul de interese cu Palatul, acuzaţii că fac bani folosind brandul regal.

Toată lumea e bulversată după anunțul celor doi. Regina e cea mai afectată, pentru că nu a știut absolut nimic.

Alte stiri din Externe

Ultima oră