Premierul Franței a iscat un scandal monstru după ce și-a dus copiii la finala Ligii Campionilor

10 Iun 2015
Premierul Franței a iscat un scandal monstru după ce și-a dus copiii la finala Ligii Campionilor
Premierul francez Manuel Valls a declanșat un adevărat scandal politic, după ce și-a dus cei doi copii la finala Ligii Campionilor la Fotbal. Problema a fost că a folosit un avion guvernamental pentru transportul la Berlin.

Călătoria cu avionul Falcon ar fi costat între 12.000 și 15.000 de euro, bani pe care opoziția îi cere să îi înapoieze, relatează The Guardian. Practic, imaginea de om integru și auster pe care Valls s-a străduit să o afișeze s-a dus pe apa Sâmbetei. 

În încercarea de a se apăra, șeful Guvernului de la Paris a spus că are dreptul la câteva momente de relaxare, iar pasiunea pentru fotbal l-a mânat spre Berlin. Franța va fi gazda Campionatului Mondial de Fotbal din 2016.

Președintele Adunării Naționale franceze, Claude Bartolone, membru al Partidului Socialist din care face parte și Valls, a sărit în apărarea acestuia din urmă vorbind despre 'datoria' prim-ministrului de a fi 'alături de mișcarea sportivă' și 'tentația tatălui prim-ministru care nu poate să-și vadă copiii în fiecare zi'.



Alte stiri din Externe

Ultima oră