Posibil caz Elodia? Femeie dispărută în urmă cu 31 de ani, a apărut VIE și NEVĂTĂMATĂ (VIDEO)

26 Sep 2015
Posibil caz Elodia? Femeie dispărută în urmă cu 31 de ani, a apărut VIE și NEVĂTĂMATĂ (VIDEO)
O femeie din Braunschweig, Germania, despre care se credea că a fost ucisă, crimă pe care a și recunoscut-o un criminal arestat de poliție, a fost descoperită vie și nevătămată, la 31 de ani distanță, locuind într-un alt oraș.

Pe 26 iulie 1984, Petra Pazsitka, o studentă în vârstă de 24 de ani, a plecat de la facultate și s-a îndreptat către o stație de autobuz, care urma să o ducă la un cabinet stomatologic, unde avea programată o vizită. Nu a mai ajuns niciodată!

Cum cu numai un an în urma dispariției tinerei, în zona stației de autobuz se mai petrecuse o crimă, victima fiind o fată în vârstă de 14 ani, cu autor încă neidentificat, polițiștii au presupus că Petra ar fi putut fi victima unui criminal în serie.

La sfârșitul lunii martie 1985, un tânăr în vârstă de 19 ani a mărturisit anchetatorilor că el este criminalul care a ucis-o pe fetiță, trei ani mai târziu asumându-și vinovăția și în cazul dispariției Petrei. Autoritățile au închis cazul și, deși cadavrul său nu fusese găsit, Petra Pazsitka a fost declarată în mod oficial moartă.

31 de ani mai târziu, o femeie în vârstă de 55 de ani a solicitat intervenția poliției, după ce casa îi fusese spartă de hoți.
În cadrul anchetei, printre lucrurile răvășite de hoți prin casă, polițiștii au descoperit un act de identitate, care demonstra că femeia care le solicitase intervenția avea un alt nume decât cel cu care li se prezentase.

Surpriza a venit în momentul în care au verificat identitatea femeii în baza de date a poliției, primind informația că persoana respectivă murise în urmă cu 31 de ani.

"Într-adevar, este vorba de femeia dispărută despre care se credea că a fost ucisă. Ea a declarat că trăit în mai multe localități, sub diferite nume false și că nu a avut niciodată un card de identitate", a declarat un reprezentant al poliției.

Petra Pazsitka nu a dorit să dezvăluie motivul care a stat la baza deciziei sale, în urma căreia a dispărut fără urmă, autoritățile bănuind că pur și simplu nu a mai dorită să aibă de a face cu propria familie.




Alte stiri din Externe

Ultima oră