11 polițiști au fost împușcați, dintre care cinci mortal, într-o ambuscadă, în Dallas, Texas (VIDEO)

08 Iul 2016 | scris de Cristi Ionescu
11 polițiști au fost împușcați, dintre care cinci mortal, într-o ambuscadă, în Dallas, Texas (VIDEO)

UPDATE: Mai multe televiziuni locale din Dallas anunță că suspectul baricadat în garaj și angajat încă în schimburi de focuri cu poliția s-ar fi sinucis, însă informația nu a fost confirmată de autorități.

11 polițiști au fost împușcați, dintre care cinci mortal, într-o ambuscadă, la o manifestație care condamna agresiunea forțelor de ordine americane. Mai multe persoane s-au instalat pe clădirile din imediata apropiere a bulevardului unde se desfășura manifestația și au început să tragă asupra polițiștilor care vegheau la desfășurarea protestului, folosind arme de mare putere și precizie.

Șeful poliției din Dallas, David Brown, a declarat că cei trei suspecți aflați în custodia poliției - doi bărbați și o femeie - nu cooperează cu autoritățile, iar un al patrulea suspect se află într-o parcare subterană și este implicat într-un schimb de focuri cu polițiștii, transmite CNN. Șeful poliției a indicat într-un comunicat că doi lunetiști au tras asupra a 10 polițiști de pe o poziție la înălțime în timpul unei manifestații.

Poliția negociază de 45 de minute cu unul dintre suspecți, într-un garaj din centrul orașului. Acesta le-a spus negociatorilor poliției că sunt amplasate bombe în întreg centrul orașului Dallas, că sfârșitul este aproape și că mai mulți ofițeri vor avea de suferit.

Alte stiri din Externe

Ultima oră