POFTĂ BIZARĂ DE GRAVIDĂ: "Mi-e rușine, dar trebuie s-o fac!" Familia vrea s-o interneze la psihiatrie: E nebună, pune în pericol fătul! (VIDEO)

30 Apr 2015
POFTĂ BIZARĂ DE GRAVIDĂ:
Majoritatea femeilor gravide au pofte incontrolabile pentru anumite alimente. Fructe, legume, murături sau alte delicii culinare. Ei bine, această femeie, însărcinată în opt luni, nu se poate opri din mancat pietre, în ciuda riscurilor atât pentru sănătatea sa, cât și a copilului din burtică.

Femeia, pe nume Silvia, din New York, are probabil cel mai ciudată poftă dintre toate. Atât de ciudată, încât a devenit subiect de televiziune pentru emisiunea "Sarcina mea ciudată", prezentată canalul de televiziune TLC, cunoscut pentru bizareriile pe care le prezintă. În cadrul emisiunii respective, Silvia vorbește deschis despre dependența ei și spune că pur și simplu nu se poate abține, în ciuda avertismentului medicilor, care i-au spus că se expune la boli, probleme la stomac și evident, poate pierde sarcina.

"Sunt foarte supărată pe mine", comenteaza femeia. Mi-e rușine, dar nu pot să mă abțin. Pur și simplu nu pot. Când văd pietrele pe jos îmi lasă gura apă. Unele femei au poftă să mănânce murături, altele sushi, sau mai știu eu ce. Eu mănânc pietre, asta-i pofta mea. Știu că dependența asta poate dăuna copilului, dar am încredere că organismul meu poate face față. Mi se întâmpla ceva până acum. Alții mănâncă sticlă și n-au nimic, eu de ce n-aș putea mânca pietre?", a spus tânăra pentru mirror.co.uk

Evident, familia tinerei care mai are doi copii se declară împotriva poftelor de gravidă ale Silviei și intenționează să o ducă la un control psihiatric. "E nebună de legat, cum să mănânci pietre? Trebuie verificată la cap, cine știe ce-i dă copilului să mănânce după ce se naște. Asta dacă nu pierde sarcina până atunci", spune tatăl Silviei.

Femeia a acceptat în cele din urmă controlul pshiatric, cu o atitudine rezervată.

Alte stiri din Externe

Ultima oră