PEDEAPSA CAPITALĂ pentru ucigaşa educatoarei românce din Abu Dhabi (VIDEO)

30 Iun 2015
PEDEAPSA CAPITALĂ pentru ucigaşa educatoarei românce din Abu Dhabi (VIDEO)
Ala'a Badr Abdullah al-Hashemi, în vârstă de 30 de ani, ucigașa educatoarei americane de origine română, a fost condamnată ieri la moarte de un tribunal din Emiratele Arabe Unite (EAU), relatează Reuters. Ibolya Ryan, mama unor gemeni în vârstă de 11 ani, a fost înjunghiată mortal în decembrie, în toaleta unui mall din Abu Dhabi.
 
Verdictul Curții supreme federale din Abu Dhabi este final și nu poate fi atacat cu recurs.

Ibolya Ryan, în vârstă de 47 de ani, a fost înjunghiată într-un mall din Abu Dhabi pe 1 Decembrie. Ryan era cetăţeană americană şi a fost formată în Statele Unite, fiind repartizată în EAU în septembrie 2013. 
 
Potrivit poliţiei locale, criminala, care a atras-o pe Ryan într-o conversaţie pretinzând că este o femeie bătrână şi vulnerabilă, a atacat-o pe profesoară din cauza naţionalităţii acesteia. Yemenita a ucis-o pe Ryan în cabina toaletei, înjunghiind-o de mai multe ori cu un cuţit.
 
După ce atacatoarea a fugit, profesoara rănită a ieşit în holul principal al mall-ului, dar s-a prăbuşit într-o baltă de sânge.  

La câteva ore după ce a ucis-o pe Ibolya Ryan, femeia a plasat o bombă improvizată în fața ușii apartamentului unui medic americano-egiptean care trăia în EAU, dar dispozitivul exploziv a fost dezamorsat în siguranță.
 

Alte stiri din Externe

Ultima oră