Papa Francisc, unei familii de argentinieni: "Sunteți nebuni!"

28 Sep 2015
Papa Francisc, unei familii de argentinieni:
Aventura unei familii de argentinieni, care a călătorit peste 15,000 de kilometri pentru a fi martori ai vizitei Papei Francisc în Statele Unite, a avut, după cum și merita, un final fericit.

Dimineața de duminică a început devreme pentru familia Walker și cei patru copii ai săi, la ora 6, cu un telefon prin care au fost anunțați că erau invitați cât mai degrabă la Seminarul Charles Borromeo, din Philadelphia, pentru o întâlnire cu Suveranul Pontif.

"Imaginați-vă ce emoție a provocat această veste, o nebunie, alergam dintr-un loc în altul într-un haos complet", a relatat întâmplarea Alfredo “Catire” Walker, capul familiei, pe pagina sa de Facebook.

Întâlnirea s-a lăsat cu îmbrățișări și sărutări. Copiii l-au înconjurat pe Papă și nu voiau să-i mai dea drumul din brațe.
"Când am aflat că sunteți aici, aproape, am vrut neapărat să vă întâlnesc. Ce bine că v-am găsit!", le-a spus Papa adăugând că le-a urmărit traseul călătoriei, care a străbătut 13 țări, citind postările de pe blog.

"Ceea cea au făcut ei este un lucru extrem de important: o tânără familie care are curajul să se urce într-o dubiță și să-și trăiască viața cu bucurie", a explicat Suveranul Pontif pentru unul dintre clericii care-l însoțeau.

După ce-au stat la taifas ceva vreme, Papa Francisc le-a mulțumit pentru faptul că au pornit să facă o călătorie atât de lungă doar pentru a-l vedea, și, șugubăț, pe când se îndepărta, s-a întors și le-a spus râzând: "Sunteți nebuni!".



Alfredo “Catire” Walker, 41 de ani, soția sa, Noël Zemborain, 39 de ani, și copiii lor, Carmin, 3 ani, Mia, 5 ani, Dimas, 8 ani și Cala, 12 ani


Alte stiri din Externe

Ultima oră