Panică teribilă la bordul unui Airbus. Comandantul le-a cerut pasagerilor să se roage! (VIDEO)

25 Iun 2017
Panică teribilă la bordul unui Airbus. Comandantul le-a cerut pasagerilor să se roage! (VIDEO)

Nu-i chiar o știre încurajatoare, înainte de perioada vacanțelor, dar s-a întâmplat... Sperietură teribilă pentru cei 359 de pasageri ai unei aeronave de tip Airbus A330, ce efectua o cursă aeriene care decolase din Australia. Aeronava trebuia să ajungă în Malaezia și din cauza unei probleme la unul din motoare acesta a început să se "zdruncine ca o maşină de spălat".

Momentul a fost filmat de un pasager, care a relatat jurnaliștilor că din cauza stresului unii oameni au început să ţipe şi să plângă, moment în care și echipajul de zbor s-a panicat, moment în care comandantul zborului le-a cerut pasagerilor să se roage.

"Am plâns mult, numeroase persoane plângeau, încercau să-şi sune mamele, dar nu puteam face altceva decât să aşteptăm şi să avem încredere în căpitan", a declarat un pasager.

Pilotul a anunţat că este vorba de o problemă tehnică şi că aeronava se va întoarce. Avionul, care aparţine companiei Air Asia, a aterizat în siguranţă.

În decembrie 2014, o aeronavă a aceleiaşi companii s-a prăbuşit în mare tot din cauza unei probleme tehnice. 162 de oameni au murit atunci.

Alte stiri din Externe

Ultima oră