O singură femeie, două cariere: polițistă și starletă în filme pentru adulți! (VIDEO)

13 Iul 2015
O singură femeie, două cariere: polițistă și starletă în filme pentru adulți! (VIDEO)
Un ofițer de poliție se află sub investigație după apariția unor informații privind prezența sa în mai multe filme pentru adulți, unde a performat alături de un bărbat condamnat la închisoare pe viață pentru viol.

Sabine Raymonvil, 30 de ani, polițistă în statul american Florida, se află sub anchetă privind implicarea sa în producerea de materiale pornografice.

Deși în Florida nu există nicio lege care să interzică polițiștilor să lucreze în industria filmelor pentru adulți, dacă Raymonvil va fi găsită vinovată va trebui să suporte sancțiuni pentru comportament inadecvat sau pentru activități care au dăunat reputației departamentului în care își desfășoară activitatea.

South Florida TV a anunțat că femeia a continuat să performeze în filme pentru adulți și după ce a fost primită în rândul forțelor de ordine și, cel mai intrigant lucru, a filmat alături de un bărbat condamnat la închisoare pe viață pentru că își ademenea victimele cu audiții pentru apariții cinematografice, le droga și apoi le viola, înregistrându-și video agresiunile.

"În acest moment nu vă pot furniza prea multe informații despre acest subiect pentru că sunt sub anchetă. Voi vorbi mai mult după finalul acestei investigații, vă pot asigura că nu am făcut filme pentru adulți după ce am fost angajată în poliție", a declarat polițista.

Profilul din rețelele de socializare al polițistei conține fotografii ale acesteia alături de persoane cu notorietate, Snoop Dogg sau staruri din NFL.
De asemenea, Raymonvil a avut apariții în două thrillere de buget redus, aflate totuși în baza de date a IMDB.
 
____________________
 
Ca la nebuni! Nu-mi vine să cred ce mi-a putut face Facebook-ul!
Probabil că nu peste multă vreme lumea virtuală ce palpită în rețelele de socializare ne va afecta mult mai puternic viața decât însăși realitatea, semnele sunt clare, deja a început să se întâmple!
_________________
 




Alte stiri din Externe

Ultima oră