O româncă se află printre victimele inundațiilor din Spania: ”E apă peste tot, mă înec!”

06 Dec 2016 | scris de Marina Constantinoiu
O româncă se află printre victimele inundațiilor din Spania: ”E apă peste tot, mă înec!”

Conform ziarului local Diario Sur, o româncă s-a înecat în pivnița unui club de noapte din Estepona, regiunea Costasol, fiind surprinsă de viitură în timp ce dormea.

Venise din România pentru a căuta o viață mai bună, și în orice caz un loc de muncă mai bun decât în România, scrie publicația El Confidencial.

Românca în vârstă de 28 de ani nu a avut însă nicio șansă. A murit duminică dimineața.

Victima lucrase toată noaptea în club, au declarat surse municipale, citate de El Confidencial. Se afla în subsolul clădirii când s-au produs inundațiile, din cauza ploii abundente.
Era singură în cameră, iar ultimul lucru pe care i l-a spus unei prietene a fost că ”vede apă peste tot”. Când nivelul apei pătrunse în cameră a crescut foarte mult, ea a cerut ajutorul unor echipe de salvare, scrie El Confidencial.

policia

Sursele citate de El Confidencial au declarat că fata declarase că este blocată în încăpere și nu are cum să iasă de acolo. ”E apă multă...mă înec”, au fost cuvintele ei.

Când au sosit salvatorii la fața locului, au fost nevoiți să forțeze ușa, dar operațiunea a fost dificilă, iar victima a fost găsită fără suflare.

Un alt incident tragic a fost semnalat în Gibraltar, unde mașina unui electrician a fost luată de viitură. Șoferul a decedat. Alte 20 de persoane au fost salvate din calea apelor cu elicopterul, mai scrie Diario Sur.

Autoritățile din Malaga au decis sistarea activității metrourilor, după ce mai multe stații au fost inundate. Ploile au continuat și în cursul zilei de luni, astfel că școlile din mai multe orașe au rămas închise.

Alte stiri din Externe

Ultima oră