O româncă de 14 de ani a dispărut din Anglia acum două săptămâni

12 Iul 2015
O româncă de 14 de ani a dispărut din Anglia acum două săptămâni
Camilia Lupu are 14 ani, este originară din România și locuiește împreună cu părinţii ei în Anglia. Ea a fost văzută ultima oară la 26 iunie a.c., la domiciliu unei rude, în Plymouth Street, Oldham (Anglia). Poliţiștii englezi cred că fata a fost răpită și dusă în Spania de un alt român, Alin Coman (37 de ani). Bărbatul a fost dat în urmărire, fiind suspectat de comiterea infracţiunii de răpire de minor.

La sugestia autorităţilor engleze, părinţii adolescentei dispărute, Gheorghe și Lina Lupu, au organizat o conferinţă de presă, în care au cerut ajutorul oamenilor, pentru a-și găsi fata.



Camelia are 1,4 m – înalţime, părul negru, lung și ochii căprui.

Când a fost văzut ultima dată, vineri, 26 iunie, în jurul orei 6:30, ea era îmbrăcată în uniforma ei de școală - o fustă neagră și o jachetă din piele neagră.



„Dacă ea poate vedea acest apel, atunci aș dori să o asigur pe Camelia că nu are niciun fel de probleme, dar o rugăm să contacteze organele de poliție sau familia ei, ca astfel să știm că ea e în regulă", a declarat, pentru www.mirror.co.uk,  inspectorul Mark McDowall, de la Secția de Poliție Oldham.

Oricine are informații despre Camelia este rugat să sune la 116.000  - numărul internaţional pentru copiii dispăruţi.

Alte stiri din Externe

Ultima oră