O poveste tristă de dragoste în care incinerarea a luat locul nunții

05 Dec 2016 | scris de Cristi Semeghin
O poveste tristă de dragoste în care incinerarea a luat locul nunții

Dener Assucao Braz face dintre cei 19 jucători ai echipei de fotbal braziliene Chapecoense care și-au pierdut viața în tragicul accident aerian, produs în Columbia săptămâna trecută.

"Când am aflat vestea inima mi s-a oprit și toată lumea s-a prăbușit în jurul meu. Voiam să mor odată cu el, voiam să mă sinucid. Nu-mi doresc o viață fără el. Ultimul mesaj mi l-a trimis înainte de-a se urca în avion, dar pe care nu l-am citit chiar în acel moment. Nu am avut șansa să-i spun rămas bun, și asta doare cel mai mult", a declarat Amanda Machado pentru cnn.com, iubita jucătorului, care i-a fost alături în ultimii șapte ani și care urma să-i devină soție chiar în săptămâna ce a urmat tragediei.

De la producerea dezastrului, Amanda a rămas în preajma celorlalte familii îndurerate, neputând suporta ideea de a se reîntoarce acasă, în apartamentul în care locuiau, de care îi leagă atâtea amintiri și, mai ales, nu credea că va putea face față momentului în care ar fi trebuit să deschidă cadourile pe care iubitul său le comandase în timpul călătoriilor sale.

Dar a fost nevoită să o facă, după momentul ceremoniei oficiale ce a avut loc sâmbătă în Sao Paolo, a pornit către casă, în Porto Alegre, alegând să parcurgă drumul cu mașina, excluzând ideea de a se îmbarca într-un avion.

Amanda deplânge nu numai dispariția sufletului pereche, dar și pe cea a unui tânăr jucător de fotbal ce putea avea o carieră impresionantă.
"Nu și-a dorit niciodată să fie un erou, dorea să fie respectat pentru ceea ce făcea în teren, iar ultimul său gol a fost superb", spune ea.

Ceea ce o scoate pe Amanda din depresie, salvarea sa, motivul de a rămâne în viată, este Bernardo, rod al dragostei lor.
"E o imagine vie a tatălui său, totul este asemănător. Fizic, gesturi, totul... Așa că o mică parte din el a rămas aici, Voi face tot ce-mi stă în putință să crească cunoscând faptul că tatăl său a fost cel mai extraordinară persoană din lume", a mai spus Amanda.

Alte stiri din Externe

Ultima oră