O poveste mult prea tristă de Sărbători. Un băiețel de cinci ani a murit în brațele lui Moș Craciun (VIDEO)

14 Dec 2016 | scris de Cristi Semeghin
O poveste mult prea tristă de Sărbători. Un băiețel de cinci ani a murit în brațele lui Moș Craciun (VIDEO)

Parintii unui copil de 5 ani, aflat pe moarte din pricina unei boli grave, l-au chemat pe Mos Craciun la spital, pentru a-i indeplini o ultima dorinta pustiului.

Copilul si-a dat ultima suflare in bratele batranelului, care povesteste experienta cu lacrimi in ochi.

"El statea cu spatele la fereastra, tot ceea ce am putut face a fost sa incep sa vorbesc cu aplomb si bucurie, stiti: "Cum sa aud ca tu nu vei sarbatori Craciunul anul asta?" si el imi spune " Sunt pe moarte", a povestit batranul.

"Abia a putut sa deschida cadoul. A vazut ce era acolo si a inceput sa zambeasca. Si-a culcat capul de perna si s-a uitat la mine, spunandu-mi "sunt pe moarte" si se uita la mine ca si cum nu intelegea de fapt ce inseamna asta".

"Poti sa-mi faci o favoare? Desigur! Cand ajungi la Portile Raiului, spune-le ca esti cel mai grozav spiridus al lui Mos Craciun.

Iar el zice: Chiar sunt ?

Da, sigur ca esti. Sunt sigur ca te vor lasa sa intri imediat.

Da? Si s-a ridicat si m-a imbratisat cu putere.

Apoi s-a uitat la mine si m-a intrebat : Mos Craciun, poti sa ma ajuti?

Si atunci si-a dat ultima suflare. Nu mi-am dat seama imediat, m-am uitat la el si apoi m-am uitat la fereastra. Mama lui a inceput sa tipe "Nu, nu inca!". Au venit inauntru, le-am pus fiul in brate si am fugit de acolo. Trei zile dupa aceea nu am mai fost om."

Alte stiri din Externe

Ultima oră