UPDATE. O fetiţă de 8 ani şi o adolescentă de 15 ani, printre cei ucişi în atacul de la Manchester

24 Mai 2017 | scris de Gabriela Antoniu
UPDATE. O fetiţă de 8 ani şi o adolescentă de 15 ani, printre cei ucişi în atacul de la Manchester Galerie foto (2)

O fetiţă de 8 ani se numără printre cei 22 de oameni uciși, luni seară, în atacul de pe Manchester Arena, după un concert al Arianei Grande, relatează CNN. Pe lista victimelor decedate în atac, a căror identitate a fost dezvăluită, se adaugă şi o adolescentă în vârstă de 15 ani, Olivia Campbell.

Mama adolescentei a dezvăluit că fiica sa a murit în atacul de la din Manchester Arena, relatează fleetwoodtoday.co.uk. Olivia Campbell, din Bury, Greater Manchester, se numără printre ceile 22 de persoane ucise de Salman Abedi în atacul de luni seară de pe Machester Arena.

Familia Oliviei a căutat-o marți printre zecile de răniți în explozie, aflaţi în spital. Dar, la primele ore ale zilei de miercuri, Charlotte Campbell a dezvăluit că fiica ei a murit în explozie.

Alături de o fotografie a Oliviei, ea a postat pe Facebook: "RIP draga mea preţioasă şi minunată fiică Olivia Campbell, luată prea curând de lângă mine, să cânţi cu îngerii și să păstrezi zâmbetul pentru mama care te iubeşte atât de mult".

Charlotte Campbell a povestit că Olivia a mers la concert cu prietenul ei, Adam, acum rănit şi aflat în spital. "Ultima oară am vorbit cu cu ea la opt şi jumătate noaptea trecută", a declarat ea pentru BBC. "A fost la concert și mi-a spus că s-a distrat de minune și mi-a mulţumit pentru că am lăsat-o să se ducă", a mai spus mama Oliviei.

Marţi, Consiliul local Lancashire a confirmat că Saffie Rose Roussos, din Leyland, a fost ucisă în atacul la Manchester Arena. "Saffie a fost pur și simplu o fetiță frumoasă, în adevăratul sens al cuvântului", a spus Chris Upton, director la Școala primară comunitară Tarleton. "A fost iubită de toată lumea, iar căldura și bunătatea ei vor fi calde. Saffie era liniștită și cuminte, cu un talent creativ", a continuat el.

"Știrea despre moartea lui Saffie în acest atac îngrozitor a venit ca un șoc extraordinar pentru noi toți și aș dori să transmit cele mai profunde condoleanțe familiei și tuturor prietenilor ei. Ideea că oricine ar putea merge la un concert și nu s-ar mai întoarce acasă este sfâşietoare", a adaugat Upton.

O superfană a  Arianei Grande a fost, de asemenea, ucisă în atac, potrivit liceului Bishop Rawstorne din Academia Angliei, unde fusese elevă anterior.

Georgina Callender i-a transmis starului pop, pe Twitter, cu o zi înainte de concert: "Atât de încântată să te văd mâine". Ea a postat şi o 
fotografie cu Grande la un concert din 2015.

"Georgina a fost o tânără studentă frumoasă, foarte populară printre colegii ei și personal și a fructificat întotdeauna oportunităţile pe care le-a avut la școală", a transmis liceul Bishop Rawstorne, într-o declarație.

Callander a întâlnit-o pe Grande în 2015. Fotografiile de pe pagina ei de Facebook arată o adolescentă iubitoare de distracție căreia îi plăceau grupuri pop ca One Direction și Fifth Harmony.

Alte stiri din Externe

Ultima oră